Pasager in trenul terorii – The Commuter (2018) Film Online Subtitrat in Romana


In acest thriller Pasager in trenul terorii – The Commuter online subtitrat plin de adrenalina Liam Neeson este Michael, un agent de vanzari care; pe drumul zilnic spre casa cu trenul, este abordat de un strain misterios; pentru a dezvalui identitatea unui pasager ascuns in acel tren pana ce vor ajunge la ultima statie. Fortat sa solutioneze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal; si se va trezi prins fara voie intr-o conspiratie cu miza criminala, atat pentru el, cat si pentru ceilalti pasageri din tren.

In primul sfert al filmului, actiunea e inlocuita cu deductiile detectivistice. Intrebarea esentiala, care ii tine pe spectatori in tensiune; este cine e persoana pe care sexagenarul Michael McCauley, personajul lui Liam; trebuie sa o gaseasca si daca o va face in timp util, fara victime colaterale. Pus in situatia de a dezlega o enigma, interpretarea lui Liam Neeson imbina nesiguranta omului dezvatat de meserie cu obisnuinta de a face deductii, ca pe vremea in care era politist.

Aerul greoi cu care face rationamente alterneaza cu forma fizica inca buna in luptele corp la corp. Liam Neeson e credibil in rolul acestui sexagenar care pune incet-incet in miscare rotite „intepenite” in deceniul de munca in alt domeniu. Pe parcurs, ni se dezvaluie un joc sinistru de-a soarecele si pisica; in care Vera Farmiga e o misterioasa femeie ce traseaza regulile jocului.


Regia: Jaume Collet-Serra
Actori: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare