Incredibilii 2 – Incredibles 2 (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Familia de supereroi iubita de toata lumea se intoarce cu o noua aventura in Incredibilii 2 – Incredibles 2 online subtitrat. Numai ca, de data aceasta, Helen (vocea lui Holly Hunter) e in centrul actiunii, lasandu-l acasa pe Bob (vocea lui Craig T. Nelson) pentru a incerca sa se descurce impreuna cu Violet (vocea lui Sarah Vowell) si Dash (vocea lui Huck Milner) cu actele de eroism ale vietii normale, de zi cu zi.

Adaptarea Incredibilii 2 – Incredibles 2 online subtitrat e grea pentru toata lumea si devine cu atat mai grea cu cat nimeni din familie nu stie care sunt superputerile bebelusului Jack-Jack; care apar spontan si imprevizibil. Dar atunci cand un nou ticalos urzeste un complot genial de periculos; familia de Incredibili si Frozone (vocea lui Samuel L. Jackson) trebuie sa gaseasca o cale de a lucra din nou impreuna; ceea ce e mult mai usor de spus decat de facut, oricat ar fi ei, cu totii, de incredibili.

Pelicula Incredibilii 2 – Incredibles 2 online subtitrat, a carei actiune continua exact dupa evenimentele din primul film; cu Helen, Elastigirl si Jack-Jack in prim-plan de aceasta data – a obtinut 574 milioane de dolari in Statele Unite si 430 milioane de dolari international; totalul ajungand la 1,005 miliarde. Suma urmeaza sa creasca, caci mai sunt inca teritorii in care pelicula nu s-a lansat.


Regia: Brad Bird
Actori: Samuel L. Jackson, Holly Hunter, Catherine Keener
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare