Cina mea cu Herve – My Dinner with Hervé (2018) Film Online Subtitrat in Romana


In filmul Cina mea cu Herve – My Dinner with Hervé online subtitrat de la HBO, avem parte de o prietenie neobisnuita dintre un jurnalist si un actor care evolueaza de-al lungul unei nopti si care va avea consecinte nebanuite pentru amandoi.

Regizat si scris de Sacha Gervasi si bazat pe o poveste pe care a scris-o alaturi de Sean Macaulay, filmul se centreaza pe prietenia neobisnuita dintre un jurnalist cu probleme, Danny Tate (Jamie Dornan), si actorul Herve Villechaize (Peter Dinklage), cel mai cunoscut pitic-pistolar din lume. Prietenia care evolueaza de-a lungul unei nopti nebunesti din Los Angeles va avea consecinte care le vor schimba vietile.

O drama emotionanta, in care piticul Herve, intr-un moment de sinceritate pura isi rememoreaza viata, cu caderi si celebritate, cu momente dureroase si esecuri, cu excese si relatii destramate, dar si cu pastrarea unei prietenii bazata pe iubire neconditionata, pe viata. O noapte intensa intre doi oameni total diferiti, dar vulnerabili fiecare in felul sau.


Regia: Sacha Gervasi
Actori: Peter Dinklage, Jamie Dornan, Frida Munting
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare